Tränare

Våra tränare

nicoleNicole Neuman – Verksamhetschef/Huvudtränare
Nicole, verksamhetschef samt huvudtränare i klubben, har Svenska Konståkningsförbundets högsta tränarutbildning steg 4B samt flerårig erfarenhet som tränare. Hon har själv åkt på elitnivå med mycket fina meriter. Utöver konståkningen studerar Nicole ekonomi med inriktning finans.
Nicole är ansvarig för Grupp Lila, Magenta, Röd, Ljusblå, Grön, Svart och skridskoskolan / konståkningsskolan.
Vi är glada att Nicole är tränare med så stort ansvar hos oss i LAKK.

 

 

 

danneDaniel Neuman – Assisterande huvudtränare
Danne har Svenska Konståkningsförbundets högsta tränarutbildning 4B. Han har varit aktiv på elitnivå i många år, har bland annat en silvermedalj från Svenska Juniormästerskapen samt ett flertal medaljer från elitserietävlingar. Utöver konståkningen studerar Danne till Civilingenjör med inriktning Teknisk Fysik.
Danne är tränare för Grupp Lila, Magenta, Ljusblå, Grön samt skridskoskolan / konståkningsskolan.

 

 

 

marcelMarcel Neuman
Marcel har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 3B. Han började åka konståkning som 5-åring och spelade även hockey och fotboll. Utöver sitt tränaryrke studerar Marcel på KTH till Civilingenjör med inriktning Kemi.
Marcel är tränare för Grupp Magenta, Röd, Ljusblå, Grön och skridskoskolan / konståkningsskolan.
Han kan förutom hopp och piruetter även lära ut hockeytricks.

 

 

 

ramtinRamtin Ghassemi
Ramtin har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 2B. Ramtin började åka som 6-åring och har tävlat på elitnivå. Förutom att vara tränare studerar han på KTH till Civilingenjör.
Ramtin är tränare för Grupp Röd, Blå och Ljusblå.

 

 

 

 

 

axeliaAxelia Almström
Axelia har Svenska Konståkningsförbundets tränarutbildning 1A. Hon har varit aktiv inom konståkningen i flera år och började åka som 6-åring. Hon jobbar förutom som tränare i LAKK som pedagog på Specialpedagogiska Skolmyndigheten.
Axelia är tränare för skridskoskolan.

 

 

 

 

FridaFrida Ottosson
Frida började åka konståkning som 7-åring. Hon tränade och tävlade som A-åkare för LAKK fram till att hon var 13 år. Efter det flyttade hon till Schweiz med familjen. Nu har familjen flyttat hem igen och Frida har börjat jobba som tränare i LAKK. Förutom att vara tränare går Frida på gymnasiet inne i stan och på sin fritid gillar hon att rida, spela tennis och åka
skidor.
Frida är tränare för skridskoskolan på måndagar.

 

 

 

NinaNina Andersson
Nina började åka skridskor som 6-åring och tävlade som B-åkare i LAKK tills hon var 12 år gammal. Tyvärr fick hon sluta på grund av en skada, men sedan VT 16 är hon tillbaka på isen som tränare.
Nina är tränare för skridskoskolan på söndagar. Hon har även fysträning med Ljusblå grupp 2.

 

 

 

 

EllenEllen Randborg
Ellen har Svenska Konståkningsförbundets Tränarutbildning 1A. Hon är fortfarande en aktiv åkare och tränar i den Svarta gruppen. Då Ellen har gått första tränarutbildningen
jobbar hon även som tränare i klubben.
Ellen är tränare för skridskoskolan på måndagar och söndagar.

 

 

 

 

EstherEsther Laurent
Esther har Svenska Konståkningsförbundets Tränarutbildning 1A. Hon är fortfarande en aktiv åkare och tränar i den Svarta gruppen. Då Esther har gått första tränarutbildningen
jobbar hon även som tränare i klubben.
Esther är tränare för skridskoskolan på måndagar och lördag.

 

 

 

 

BeaBea Ekelund Spånér
Bea har Svenska Konståkningsförbundets Tränarutbildning Grund. Hon är fortfarande en aktiv åkare och tränar i den Svarta gruppen. Då Bea har gått första tränarutbildningen
jobbar hon även som tränare i klubben.
Bea är tränare för skridskoskolan på måndagar och lördagar.

 

 

 

 

foriFori Rönnqvist
Fori har Svenska Konståkningsförbundets
tränarutbildning Grund.
Fori hjälper till som vikarie.

 

 

 

 

HeddaHedda Ottosson
Hedda har själv varit åkare i LAKK och hon tävlade på A-nivå. Hedda är lillasyster till Frida och som sin syster bodde hon i Schweiz. Förutom att jobba som tränare i klubben pluggar hon på Stockholm International School och tränar cheerleading.
Hedda hjälper till som vikarie.

 

 


Hjälptränare
Våra Hjälptränare
Våra hjälptränare hjälper till på skridskoskolan tillsammans med våra utbildade tränare för att få en så bra träning som möjligt.