Tävlingssäsongen avslutad

Nu är tävlingssäsongen 2015/16 avslutad för alla våra åkare. I helgen var det final i Stora mossens ishall.

I Stockholm Stjärncup finalen hade vi tävlande både lördag och söndag. I lördags tävlade ungdomsåkarna. I ungdom 13 C1 kom Alva på en andra plats och Maja på en delad åttonde plats. I Ungdom 13 C2 kom Elise på en åttonde plats. I Ungdom 15 C1 kom Jenny och Emilia S båda på delad sjätte plats. Slutligen på lördagen kom Märta på en delad sjunde plats i Ungdom 15 C2. På söndagen tävlade alla våra miniorer. I Minior C1 kom Elsa på en tredje plats, i Minior C2 kom Alma på delad sjunde plats, i Minior C3 kom Trolla på delad åttonde plats, i Minior C4 kom Vera S på delad åttonde plats och slutligen i Minior C5 kom Ella på fjärde plats.

Grattis till alla våra duktiga C-åkare. Roligt med två pallplatser i finalen. Man ska komma ihåg att för att kvalificera till finalen krävdes placering 1-4 i någon av deltävlingarna, så det var de duktigaste åkarna som tävlade.

I Stockholm Cup finalen hade vi tre tävlande på söndagen. Först ut var Ungdom 13 B. Där kom Ellen S på andra plats och Klara på elfte plats. Ellen höjde sitt personbästa med nästan två poäng. I Ungdom 15 B2 kom Bea på tolfte plats.

Grattis även till våra duktiga B-åkare. Även där krävdes kvalificering för att delta i finalen, bästa två resultaten från säsongens tävlingar räknades ihop och 18 i varje åldersklass hade kvalat.