Konståkningstränare sökes

LAKK har under ett antal år haft en positiv medlemsutveckling och vi är nu i stort behov av att anställa fler tränare med erfarenhet.

Du har en bakgrund som konståkare och har ett stort engagemang med en vilja och driv att utveckla såväl dig själv som våra tävlingsåkare, hjälptränare och föreningen. Föreningens ambition är att erbjuda alla åkare, från nybörjare till A-åkare, optimala möjligheter till utveckling. Du förstår vikten av att anpassa ditt sätt för åkarnas mognadsgrad och förmåga. Du förstår att hälsa, välmående och glädje är viktiga delar för duktiga åkare.

Du som söker har dokumenterad tränarutbildning i konståkning och erfarenhet av att ha tränat barn-och ungdomar. Meriterande är de högre instruktörsutbildningarna och kunskaper.

Vi erbjuder timanställning ca 3-10 timmar per vecka beroende på hur mycket du kan jobba. Tjänsten innebär kvälls- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Arbetsplats kommer vara på Lidingö i Childhoodhallen eller Danica Isannex.

Vid frågor kontakta ordförande Lotta Rooslin 073-309 18 42 eller vår huvudtränare Nicole Neuman 070-435 66 22

Ansökan görs med personligt brev och CV och skickas till info@lakk.se Ansökningarna behandlas löpande.